Malgrat no tenir ganes de parlar, Marc Soler s'ha aturat davant la posició del periodista de RTVE
Malgrat no tenir ganes de parlar, Marc Soler s'ha aturat davant la posició del periodista de RTVE
Ciclisme

Més llenya al foc: tensa entrevista amb monosíl·labs de Marc Soler després d'increpar un càmera al Tour

El company de Pogacar continua sense disculpar-se i, a més, protagonitza un aspre cara a cara amb la premsa a l'arribada de l'etapa 19

Redacció Esport3Actualitzat

Tadej Pogacar avança imperial cap a l'esglaó més alt del podi de Niça d'exhibició en exhibició. Aquest divendres ha sumat la quarta victòria d'etapa a l'estació d'esquí d'Isola 2000, però l'última setmana no és igual de bona per a tots els companys de l'UAE. Marc Soler segueix entestat a allargar la polèmica per la seva pèrdua de papers en la jornada de dimecres, quan va insultar un càmera de televisió motoritzat.

En comptes de disculpar-se i segellar la qüestió, el vilanoví sembla ofès amb el tractament que RTVE, la cadena que emet la competició a l'Estat, ha fet de la seva sortida de to. No es pot explicar d'una altra manera veient l'entrevista que ha protagonitzat l'ex del Movistar després de passar la meta de l'etapa 19. Una tensa conversa que entra per mèrits propis a la col·lecció d'entrevistes a esportistes respostes amb monosíl·labs:

El contendent d'un insult sense esmenar

Durant l'etapa 17 disputada dimecres, quan faltaven 114 quilòmetres per a l'arribada, un càmera de televisió es va acostar a Soler, que es despenjava del grup. El ciclista català de 30 anys va reaccionar malament a l'acostament del motorista i el va increpar:

"Ets retardat! Tira!"

Des del plató de TVE seguien la retransmissió i no van entendre correctament el comentari. El periodista Carlos de Andrés i tot el seu equip van decidir netejar l'àudio i tornar a escoltar la frase, de manera que ja s'entenien perfectament les paraules de Soler.

Una primera versió poc afortunada

Abans de la següent etapa, l'equip de TVE va demanar a Soler les seves impressions sobre aquest moment poc afortunat. El ciclista va explicar que anava a buscar bidons, i que tenia la moto al mig i li era impossible aconseguir-los. Durant va donar el tema per tancat sense demanar perdó per perdre els papers. A falta d'encetar l'últim cap de setmana de Tour, però, és evident que la polèmica cueja.

Marc Soler increpa un càmera del Tour de França

 

ARXIVAT A:
Tour de França
Anar al contingut