Ansu, Mendes i el pare del jugador, fotografiats a la renovació del jugador
Ansu, Mendes i el pare del jugador, fotografiats a la renovació del jugador
barça

Triple trobada de Mendes amb els pares d'Ansu Fati, Balde i Lamine Yamal

El portugués ha arribat aquesta tarda per reunir-se amb els entorns dels seus representats i valorar escenaris de futur

Redacció Esport3Actualitzat

Tarda moguda per Jorge Mendes a Barcelona. El representant ha arribat aquest dimarts a la capital catalana per reunir-se amb la família d'Ansu Fati, un dels blaugranes que té en cartera amb un futur més incert, i sospesar opcions de futur. 

A la sortida de la trobada el pare de l'hispanoguineà ha deixat clara que la postura del futbolista, amb contracte fins al juny del 2027, segueix sent continuar de blaugrana, malgrat que la seva crua realitat sigui la banqueta. Bori ha afirmat Jijantes FC que el seu fill "es queda" i que estan "contentíssims" al Barça.

En canvi, fins avui el representant lus pensava que Ansu conserva potencial per incloure'l en una bona operació i, per això, ha elogiat el jugador quan la premsa l'ha abordat al mateix aeroport:

"Vinc a parlar amb la família. Ansu és un gran jugador i ha demostrat el seu valor al Barça abans de la lesió. És un fenomen. I ara veurem què passarà!"

El club necessita retallar 200 milions aquest estiu i el traspàs d'Ansu podria ser una de les bombolles d'oxigen que contempla l'entitat.

Després de Bori, els pares de Balde i Lamine Yamal

D'altra banda, la parada de Mendes en un cèntric hotel de Barcelona també ha servit per abordar la situació dels joves Balde i Lamine Yamal, amb els respectius pares.

Anar al contingut