BARÇA

Memphis, en exclusiva a TV3: "Vull tornar a Koeman la confiança que ha tingut amb mi"

El davanter reconeix que l'entrenador neerlandès ha marcat la seva carrera i el seu fitxatge pel Barça

Laura BruguésActualitzat

El davanter del Barça Memphis Depay s'ha sincerat en una entrevista en exclusiva per a TV3. Des que vesteix la samarreta del Barça, el davanter compta els dies perquè comenci la Lliga.

"Jugar al Camp Nou, veure els fans i gaudir dels partits. En tinc moltes ganes"

 

Koeman, un tècnic que l'ha marcat

Koeman ha estat clau perquè estigui al Barça. El tècnic holandès va insistir des del primer dia en el fitxatge de Memphis. El tècnic ha marcat la carrera de Memphis.

"Ell em va canviar alguna cosa en la selecció holandesa, la meva posició, em va donar llibertat al terreny de joc. Tenia grans expectatives en mi a la selecció, em va donar molta confiança i he treballat dur per retornar-li. Ell m'ha volgut aquí [Barça]."

 

Fitxar pel Barça és un somni complert per al neerlandès. A més, el davanter ho ha fet amb un objectiu molt clar.

 

"He vingut per guanyar títols. És un gran club amb una gran història. Els jugadors d'aquí estan acostumats a guanyar títols. Per això he vingut a ajudar l'equip a guanyar títols."

 

 

Per ajudar l'equip, Memphis haurà de repetir moltes vegades aquest gest. És la tradicional celebració que fa quan marca un gol: es tapa les orelles amb els dits.

 

"Cec i sord al món. És bàsicament la visió de túnel focalitzada. No sento res, no veig res i focalitzo. Penso que, a la vida, a vegades, és important tenir la visió de túnel i estar realment focalitzat, i així pots donar la millor versió de tu mateix sense distraccions."

 

De moment, a la pretemporada, s'ha pogut veure una bona connexió entre Memphis i Griezmann sobre el terreny de joc.

 

"Sí, en els dos últims partits m'ha buscat sovint entre línies. Em busca quan faig una cursa i també intento buscar-lo jo. Ell és un jugador amb una gran qualitat, amb una gran qualitat tècnica, qualitats intel·ligents. Pots veure que a vegades tenim una bona connexió."

Memphis i Griezmann, en un partit de pretemporada 

 

Amb qui espera jugar ben aviat és amb Leo Messi.

 

"Sí, és un somni. Espero que aviat sigui realitat. Ho estic esperant."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut