Memphis Depay, en l'acció del gol (Reuters)

Memphis Depay marca el primer gol oficial com a blaugrana

El neerlandès ha fet el gol de l'empat després d'una gran rematada amb la cama esquerre que no ha pogut aturar Agirrezabala
Redacció Esport3 Actualitzat

El jugardor neerlandès ha inaugurat el seu compte golejador en el Barça amb un espectacular gol a San Mamés en el minut 75 de partit. Amb el Barça amb l'aigua al coll, Memphis Depay ha aprofitat una passada de Sergi Roberto per encarar la porteria d'Agirrezabala i amb la seva cama esquerra engaltar un cacau que s'ha colat com una bala a la porteria de l'Athletic.

Era el gol de l'empat del Barça i que el davanter holandès no ha celebrat gaire efusivament. A cinc minuts del final, Memphis l'ha tornada a tenir amb una conducció de De Jong. però el xut li ha sortit desviat al cantó dret de la porteria.

D'aquesta manera Memphis Depay aconsegueix el seu primer gol en competició oficial i demostra el seu instint golejador. L'any passat amb el Lió Memphis Depay va marcar 21 gols.

"No l'he pogut gaudir massa"

El davanter neerlandès ha parlat després d'anotar el seu primer gol en partit oficial amb el Barça.

"És meravellós marcar, però estic decebut amb el resultat. No l'he pogut gaudir massa perquè no hem aconseguit els tres punts. Ha estat un partit difícil, però òbviament marcar el primer gol significa molt i n'aportaré més."

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut