Memphis durant un partit de la UEFA amb l'Atlètic de Madrid
Esports

Memphis Depay s'exhibeix a les xarxes per trobar equip

L'exblaugrana continua sense equip, però continua treballant a l'espera que algun club s'interessi en ell

Redacció Esport3Actualitzat

Memphis Depay continua sense club després de dues temporades amb l'Atlètic de Madrid, i mentre espera alguna oferta, per mantenir la forma física, entrena pel seu compte. De fet, el davanter holandès ha publicat a les seves xarxes socials part del seu entrenament que realitza a Mònaco.

 

Punt final amb l'Atlètic

El neerlandès està demostrant que no vol perdre el ritme, i ho ha volgut compartir amb els aficionats. El jugador va acabar el contracte amb els matalassers, sense proposta oficial de renovació, i va jugar un total de 40 partits, on va anotar en 13 ocasions.

La seva etapa al Barça també va acabar amb més ombres que llums. Arribat a cost zero al club blaugrana l'estiu del 2021 i avalat per l'aleshores entrenador, Ronald Koeman, Memphis es va posar el dorsal 9 després que el club es desprengués de Luis Suárez.

Però la baixada de nivell de l'equip en general també el va afectar a ell, que va marxar per la porta del darrere el gener del 2023 firmant unes xifres similars com a blaugrana: 14 gols en 42 partits oficials.

Memphis durant un partit de la UEFA amb l'Atlètic de Madrid (Europa Press)

 

Anar al contingut