Medina Cantalejo en la roda de premsa de balanç de temporada
Futbol

Medina Cantalejo: "Les disculpes de David López arriben tard. La denúncia segueix el seu curs"

El jugador del Girona s'exposa a una dura sanció per haver acusat l'àrbitre Ortiz Arias d'haver-lo insultat durant el partit contra l'Almeria

Redacció Esport3Actualitzat

L'alarma es va disparar al Comitè Tècnic d'Àrbitres (CTA), a partir del moment en què David López va acusar Miguel Ángel Ortiz Arias d'haver-lo insultat, en el transcurs del partit entre el Girona i l'Almeria, que es va disputar el passat 22 d'octubre.

El president dels àrbitres, Luis Medina Cantalejo, va demanar al director del VAR, Carlos Clos Gómez, que analitzés, fil per randa, l'àudio del col·legiat madrileny.

Després de les comprovacions i amb la certesa que no hi havia hagut insults ni faltes de respecte, des del CTA van demanar una rectificació al jugador, que va trigar a produir-se. Cansat d'esperar les disculpes de David López, Medina Cantalejo va decidir posar una denúncia contra el futbolista. 

"Si Ortiz Arias hagués insultat un jugador l'hauríem fet fora immediatament."

Aquest dimecres, el màxim dirigent del CTA ha explicat tot el cas amb detall.

"Ens vam posar en contacte amb el club, oferint-li escoltar els àudios, però no vam tenir cap resposta. Vam donar un termini per a una rectificació pública. Però arriba un moment en què l'expedient passa a una altra instància. Que hagi demanat disculpes de forma extemporània només pot servir als advocats en la seva defensa." 

En una roda de premsa en què el CTA feia balanç del primer terç de la temporada, Medina Cantalejo també ha explicat que aquest any s'ha plantejat una política de tolerància zero pel que fa a les protestes dels jugadors. Tot i que s'ha explicat repetidament a les diferents plantilles dels equips professionals, les amonestacions per aquest motiu han augmentat un 24% (de 83 a 103 casos).

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut