Mbappé es reincorpora a la dinàmica del PSG (PSG)

Mbappé torna a les ordres de Luis Enrique i destensa les relacions amb el PSG

El francès es reincorpora a la dinàmica del PSG després d'un mes apartat de l'equip i negocia amb Al-Khelaïfi per consensuar un escenari de futur
Redacció Esport3 Actualitzat

Ha arribat l'indult. El PSG ha informat aquest matí a través d'un comunicat a alguns periodistes que Kylian Mbappé torna a entrenar-se amb els seus companys després d'un mes apartat de l'equip. Un nou escenari que torna a suposar un nou gir de guió en la tempestuosa relació entre l'estrella francesa i el president de l'equip, Nasser al-Khelaïfi.

"Després d'unes converses molt constructives i positives entre el París Saint-Germain i Kylian Mbappé abans del partit del PSG-Lorient, el jugador s'ha reincorporat aquest matí als entrenaments amb el primer equip."

Clàusula de sortida del 2024

Ara el crac negocia amb el president qatarià per consensuar un escenari de futur. Entre totes les opcions sobre la taula, l'Équipe explica que estaria disposat a renovar fins al 2024, signant un nou contracte que contempli una clàusula de sortida. D'aquesta manera, el PSG s'asseguraria percebre una quantitat per la marxa del seu jugador franquícia l'estiu vinent.

El futbolista tenia la intenció de seguir a París fins al 2024 i marxar gratis. Davant aquesta decisió, els dirigents contemplaven una renovació o un traspàs aquest mateix estiu, però ara han canviat d'opinió.

Dissabte el francès va veure des de la llotja del Parc dels Prínceps com els seus companys no eren capaços de passar de l'empat a 0 contra el modest Lorient. El tècnic del PSG, Luis Enrique, reconeixia encerts i errors després del partit:

"Estic content i frustrat, com els aficionats. Content perquè hem vist un equip que sap a què juga i que pressiona el rival. Hem fet un partit defensiu de 10. A nivell ofensiu a la primera part no hem tingut un posicionament exacte, sense generar gaire perill. Però és difícil jugar contra un equip que només pensa a defensar a la seva àrea."

L'asturià, doncs, podrà comptar amb Mbappé per al pròxim partit de Lliga contra el Tolosa.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut