Kylian Mbappé a la concentració de l'Eurocopa de la selecció francesa
Kylian Mbappé a la concentració de l'Eurocopa de la selecció francesa. (Foto:EFE)
fUTBOL

Mbappé: "Luis Enrique em va salvar, el PSG volia que no jugués més"

El francès ha fet la seva primera roda de premsa i ha revelat les pressions que ha tingut des del PSG

Redacció Esport3Actualitzat

Des de la concentració de la selecció francesa a Metz, l'estrella francesa ha fet la seva primera roda de premsa com a nou jugador del Madrid.

I ha sorprès a tothom en confessar la situació extraesportiva que va viure al seu anterior club:

"Em van fer entendre, m'ho van dir a la cara, em van parlar amb violència, em van dir que no volien que jugués més. Luis Enrique i Luis Campos em van salvar. Sense ells no hauria tornat a trepitjar els terrenys de joc. Aquesta és la veritat, i per això sempre he estat tan agraït a l'entrenador i al director esportiu."


I ha afegit:

"La temporada la vaig afrontar amb una ambició diferent perquè vaig pensar que no jugaria. Ha estat la temporada més difícil i de la qual estic més orgullós. No he estat infeliç al PSG, dir això seria injust. Els companys i l'entrenador m'han ajudat molt."

Ha estat una de les revelacions que Mbappé ha fet en la primera roda de premsa com a jugador blanc.

El president del PSG, Nasser al-Khelaïfi, va voler deixar Mbappé sense jugar tota la temporada passada en saber que ja tenia clar que fitxaria pel Reial Madrid. Ho va evitar la intervenció de Luis Enrique. El davanter arriba al Bernabéu il·lusionat i molt agraït a Florentino Pérez.

Sobre el seu fitxatge per l'equip blanc, el capità de la selecció de França ha dit que se sent "alliberat, alleujat i orgullós" i ha assegurat que arriba "amb tota la humilitat". "Dono les gràcies a tots els que han treballat en aquesta operació tan complexa, sobretot a Florentino Pérez", ha recalcat.

"Sento molta emoció per arribar a aquest gran club, el millor club del món."

 

ARXIVAT A:
kylian Mbappé
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut