Mbappé, en un partit amb la selecció francesa
Mbappé, en un partit amb la selecció francesa
Futbol

Mbappé compra un club... blaugrana!!!

El nou fitxatge del Reial Madrid serà el màxim accionista del Caen, de la Segona Divisió francesa

Redacció Esport3Actualitzat

Setmanes després de ser anunciat com a nou jugador del Reial Madrid, Kylian Mbappé ja té un nou càrrec. Serà el propietari d'un club de futbol. Segons va avançar Le Parisien, el nou jugador blanc es convertirà en accionista majoritari de l'SM Caen, club de la Segona Divisió francesa i que, curiosament, vesteix de blaugrana.

Un partit del SM Caen, el nou club d'Mbappé
Un partit de l'SM Caen, el nou club d'Mbappé

Cal remuntar-se més d'una dècada per trobar el lligam de Mbappé i el Caen. L'ara jugador madridista va fer una prova el 2013 per poder formar part del club i finalment no la va superar. La compravenda, segons els mitjans francesos, s'ha tancat en 15 milions d'euros. Aquesta adquisició s'hauria d'anunciar de manera imminent i convertirà el jugador de 25 anys en el jugador en actiu més jove a posseir un club de futbol europeu professional. 

A través del seu propi fons d'inversió, Coalition Capital, l'internacional francès adquirirà el 80% del capital del club i també en saldarà part del deute. Des de feia mesos, la intenció de la família Mbappé era la de fer una inversió en un club de futbol. L'objectiu serà intentar ara que el Caen, el referent del futbol normand, pugi com més aviat millor a la Lliga 1. 

El cercle més proper del davanter es farà càrrec del club; Ziad Hammoud, amic íntim del capità de França i l'actual encarregat de l'empresa de drets imatges d'Mbappé, serà nomenat president del Caen. Altres familiars i amics pròxims a Mbappé també podrien ocupar altres càrrecs al club, assegura ESPN

Anar al contingut