Ansu Fati, a terra, després de lesionar-se (EFE)
BARÇA

Màxima preocupació al Barça per la plaga de lesions

El director de l'àrea de futbol, Mateu Alemany, ja n'ha parlat amb Xavi i tots dos coincideixen que els serveis mèdics del club és una qüestió que cal atacar de seguida

Jordi Grau / Laia Tudel / Francesc LatorreActualitzat

L'empat del Barça a Balaídos li va sortir molt car, a l'equip blaugrana, en forma de lesions. Ansu Fati, Eric Garcia i Nico González van abandonar el terreny de joc amb problemes musculars. Els més greus, els d'Ansu, a qui les proves que li van fer a la Ciutat Esportiva van detectar una lesió al bíceps femoral de la cuixa esquerra. L'enèsima lesió muscular del Barça aquesta temporada. Un equip que, ara mateix, és més un hospital de campanya que una plantilla preparada per jugar.

Ara per ara, el Barça té onze jugadors, un equip titular sencer, amb lesions o molèsties. I set, concretament, amb problemes musculars: Pedri, Dembélé, Sergi Roberto, Nico, Piqué, Eric Garcia i Ansu Fati. Els altres són Neto, que té la grip; el Kun, en tractament pels problemes al cor; Braithwaite, operat d'un genoll, i Dest, amb lumbàlgia.

La situació preocupa, i molt, al Barça. Mateu Alemany, director de l'àrea de futbol, ja n'ha parlat amb Xavi, i tots dos coincideixen que els serveis mèdics del club és una qüestió que cal atacar de seguida. Alemany està cansat de mals diagnòstics, males recuperacions i recaigudes.

En aquest sentit, Xavi aposta pel retorn de Ricard Pruna al club. Però ara mateix, Pruna, que va ser cap dels serveis mèdics durant 25 anys, treballa a Dubai.

Però el problema va més enllà dels metges i dels recuperadors. Fonts molt pròximes a alguns jugadors parlen, atenció, de mala preparació física, des de la pretemporada però també en el dia a dia. Els preparadors físics, doncs, també estan en el punt de mira i s'han viscut episodis de tensió tant amb els mateixos jugadors com amb l'staff tècnic anterior, el de Ronald Koeman.

Tot just concretar el seu fitxatge pel Barça, Xavi va dir que tenia molta feina per fer. Esbrinar el perquè de la situació física de l'equip i posar-hi remei serà una de les seves carpetes prioritàries.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut