Maverick Viñales i Enea Bastianini, nous fitxatges de KTM Tech3
Maverick Viñales i Enea Bastianini, nous fitxatges de KTM Tech3 (Twitter: @MotoGP)
MOTOGP

Maverick Viñales té nou equip per a la pròxima temporada, el quart a la categoria reina

El figuerenc firma per KTM i tindrà Bastianini de company

Maverick Viñales no continuarà amb Aprilia. El pilot firma amb KTM, però correrà a l'equip satèl·lit Tech3. Aquesta nova aventura del figuerenc començarà a partir de la temporada vinent.

El seu company serà Enea Bastianini. L'italià deixa Ducati a causa de l'efecte dominó iniciat per la firma de Marc Màrquez per aquest equip. En l'equip oficial de KTM hi haurà Pedro Acosta i Binder, mentre que Viñales i Bastianini cremaran roda al Tech3.

El quart equip per a Maverick

KTM serà el quart equip del català en els 10 anys que porta a la categoria reina, després de Suzuki, Yamaha i Aprilia. Abandona l'escuderia dos anys després d'arribar-hi, quan va ser acomiadat de Yamaha. La retirada d'Aleix Espargaró semblava facilitar la continuïtat de Viñales a l'equip, però el de Roses ha decidit no ampliar el contracte i provar sort en una nova aventura.

Aquest any, concretament al GP dels Estats Units, el pilot va fer història. Era el primer a aconseguir una victòria amb tres marques diferents. Ara pot ampliar aquesta estadística.

Optimisme a KTM

Pit Beirer, director de KTM Motorsports, ha expressat la seva satisfacció en un comunicat:

"Estem molt contents de poder incorporar l'Enea i el Maverick al nostre projecte de MotoGP i brindar el suport total de la fàbrica per continuar complint els seus objectius i aconseguir el seu màxim rendiment. És clar que estem parlant de dos dels millors pilots més ràpids del món en aquest moment."

Anar al contingut