Esports

Matías Vargas: "Venir a l'Espanyol era el que desitjava"

El futbolista argentí ha admès que ser el jugador més car de la història de l'Espanyol és una responsabilitat i ha insistit que, tot i tenir altres ofertes, el seu desig sempre va ser el de venir al club blanc-i-blau

Actualitzat

L'Espanyol ha presentat oficialment Matías Vargas, el fitxatge més car de la història del club blanc-i-blau, ja que ha costat 10 milions i mig d'euros. El jugador argentí s'ha mostrat molt content d'arribar a l'Espanyol i diu que ja té ganes de jugar el primer partit oficial el 25 de juliol.

"He escollit l'Espanyol perquè em sembla un club molt gran, desitjava venir aquí. Quan em van explicar el projecte de l'Espanyol m'hi vaig voler afegir i aportar el meu gra de sorra. Tot i haver arribat altres ofertes, mai vaig dubtar i així ho vaig comunicar als dirigents de Vélez que aquest era el club al qual volia venir."

El "Monito" Vargas ha admès que ser el jugador més car de la història de l'Espanyol és una responsabilitat i s'ha definit com un futbolista ofensiu però sacrificat en el treball defensiu.

"Ser el jugador més car de l'Espanyol és una responsabilitat. Hauré de demostrar al camp quin és el meu valor. A l'Espanyol podré ser el nexe entre el migcamp i els davanters. També soc ofensiu i tinc un sacrifici i treballa defensiu."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut