Mateu Lahoz, durant un partit d'aquesta temporada (Reuters)

Mateu Lahoz s'acomiadarà com a internacional al França-Grècia

La UEFA ha donat un últim partit a Mateu Lahoz, que penjarà el xiulet definitivament després del França-Grècia del dilluns 16 de juny
Redacció Esport3 Actualitzat

Als 46 anys, Antonio Mateu Lahoz s'acomiadarà com a internacional al França-Grècia de dilluns 16 de juny.

El col·legiat valencià, un dels més mediàtics i polèmics de la Laliga, va posar el punt final a la seva carrera de quinze temporades a la màxima categoria espanyola el passat 4 de juny, quan va dirigir el Mallorca-Rayo Vallecano, de LaLiga Santander.

Ara, ho farà aquest dilluns com a internacional en un França-Grècia, a l'estadi parisenc de Saint Dennis.

15 anys i més de 280 partits

En la seva trajectòria, Mateu Lahoz ha xiulat més de 280 partits. El seu peculiar arbitratge el posa sempre al centre de la polèmica. El valencià es va fer conegut en el futbol espanyol per la seva voluntat de dialogar amb els futbolistes i els entrenadors, a vegades, fins i tot, en excés.

Mateu Lahoz s'apropa a Xavi per fer-li una abraçada i un petó (Reuters)

Així l'hi va fer saber Sergio Canales, una de les darreres polèmiques protagonitzades per Lahoz, quan va expulsar el futbolista amb dues grogues consecutives. Tal com va explicar el migcampista, la primera groga va ser per qüestionar-li una acció i, tot seguit, va dir-li: "Si no puc parlar, llavors no em preguntis més per temes personals"

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut