Mateu Lahoz fa una indicació a Leo Messi durant un partit
Mateu Lahoz fa una indicació a Leo Messi durant un partit
futbol

Mateu Lahoz reconeix haver perjudicat el Barça en tres ocasions

El fins la temporada passada àrbitre estrella de la Lliga també ha estat interrogat en la investigació pel Cas Negreira

Redacció Esport3Actualitzat

Un total de 21 àrbitres han estat interrogats per la Guàrdia Civil en la investigació del Cas Negreira. "La Vanguardia" ha tingut accés a les respostes i, majoritàriament, els col·legiats neguen rotundament que els pagaments del Barça a l'exvicepresident del comitè arbitral tinguessin cap influència en les seves actuacions.

En línies generals, confessen que no els consta l'existència de les transferències a Negreira i defensen la seva incorruptibilitat. Un d'ells, el fins la temporada passada àrbitre estrella de la Lliga, Mateu Lahoz, ha anat més enllà i s'ha defensat recordant tres ocasions en què les seves decisions van perjudicar els interessos barcelonistes.

Una, en el gol de Di María que va obrir el marcador de la final de la Copa del Rei del 2014 entre Madrid i Barça. El valencià confessa que l'argentí estava en "posició ajustada".

La segona és la més coneguda i s'hi acostuma a recórrer quan es fa balanç de la relació entre Mateu Lahoz i el club blaugranes. És el gol anul·lat  a Messi per fora de joc contra l'Atlètic de Madrid al Camp Nou en el partit que decantava la Lliga 2013-14. El títol va volar amb els de Simeone en l'únic any del "Tata" Martino a Catalunya. Uns anys després es va saber que Mateu s'havia disculpat per l'error amb el vestidor culer.

Piqué i Lahoz, durant el polèmic partit que va decidir el títol de la Lliga 2013-14
Piqué i Lahoz, durant el polèmic partit que va decidir el títol de la Lliga 2013-14

L'ara comentarista, que encara va tenir temps de lamentar un penal inexistent xiulat contra el Barça a Las Palmas amb el francès Digne com a infractor, mai deixa indiferent a ningú.

Anar al contingut