Barça

Mateu Alemany deixarà les seves funcions al Barça

Gir de guió en l'estructura tècnica del Barça: Mateu Alemany deixarà les seves funcions el 2 de setembre

Actualitzat

Nou cop d'efecte a l'estructura esportiva del Barça. Mateu Alemany deixarà de ser director de futbol el 2 de setembre, just quan s'acabi el mercat de fitxatges.

El Barça ha comunicat que un cop s'acabi el mercat de fitxatges, Mateu Alemany es desvincularà de les seves responsabilitats actuals, però que fins aquesta data, el 2 de setembre, treballarà conjuntament amb Deco, que signa per tres temporades.

 

Aquest mes de maig, quinze dies després que el FC Barcelona comuniqués que Mateu Alemany es desvincularia de l'entitat el 30 de juny, Alemany va fer marxa enrere i va proposar a Joan Laporta seguir com a director de futbol al Barça.

Destí la Premier?

Aleshores el seu futur apuntava a l'Aston Villa, de la Premier League. Però segons l'expert en mercat de fitxatges, Fabrizio Romano, ara el seu destí apuntaria més el Tottenham:

 

Deco tindrà plens poders en la confecció de la plantilla

Així doncs, matí intens a les oficines del Barça, un mes. I sensació que l'oficialitat de Deco ha precipitat els esdeveniments. A primera hora ha arribat Joan Laporta, i també ha fet acte de presència el vicepresident esportiu, Rafa Yuste.

Deco ha signat el contracte com a nou director esportiu del club i el Barça n'ha fet l'anunci oficial. Ja fa setmanes que el portuguès exerceix, però fins avui no s'havia anunciat. Deco, home de confiança de Laporta, tindrà plens poders a l'hora de confeccionar la plantilla i marcar el rumb esportiu de l'equip. Abans de començar a treballar per al Barça, Deco va haver d'aparcar la seva feina de representació de jugadors, per evitar conflictes d'interessos. Era, per exemple, el representant de Raphinha.

Anar al contingut