Eurocopa 2024

Mataró embogeix amb la victòria del seu veí Lamine Yamal

Centenars de veïns del blaugrana s'han concentrat per viure en directe la final de l'Eurocopa. Com no podia ser d'una altra manera, els crits de celebració han tingut com a protagonista el jove futbolista

Redacció Esport3Actualitzat

Per gaudir de la final contra Anglaterra, centenars de catalans han seguit el partit en pantalles gegants que s'han instal·lat per a l'ocasió. A la plaça Catalunya de Barcelona, a Badalona, a Sabadell o al Prat de Llobregat. A Mataró, els crits de celebració han tingut com a protagonista Lamine Yamal, del barri mataroní de Rocafonda. 

Si bé ja havia donat prou motius perquè els seus veïns n'estiguessin orgullosos, Lamine Yamal ha regalat a Rocafonda i a tot Mataró una alegria extra. El blaugrana ha tingut un paper fonamental en la victòria espanyola a l'Eurocopa, no només a la final sinó en els set partits disputats. 

Contra Anglaterra, el jove blaugrana ha fet l'assistència al primer gol de la "roja", obra de Nico Williams. Amb aquesta passada de gol, l'extrem s'ha convertit en el màxim assistent de tota la competició. Una fita que, juntament amb el seu golàs contra França, li han permès aconseguir la distinció de millor jugador jove de l'Eurocopa.

Mataró, present a Berlín

Lamine Yamal ha volgut tenir un detall amb la seva gent i durant la celebració del títol s'ha vist el jove amb la bandera de Mataró lligada a la cintura mentre jugava amb el seu germà petit.

Lamine Yamal, amb la bandera de Mataró a la cintura, i el seu germà petit durant la celebració del títol (Reuters)


Càntics dedicats a Lamine

Una vegada Espanya s'ha proclamat campiona, els mataronins han entonat la cançó que va fer popular el grup Estopa al seu concert a l'Estadi Lluís Companys dimecres passat. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

ARXIVAT A:
Lamine YamalEurocopa 2024
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut