Xavi saluda Lewandowski després de substituir-lo en un partit d'aquest curs
Xavi saluda Lewandowski després de substituir-lo en un partit d'aquest curs
Barça

Marxa enrere a la convocatòria d'Anvers: el motiu pel qual Xavi finalment no dona descans a ningú

Lewandowski, Gündogan i Araujo, exclosos en la primera llista, viatjaran amb l'objectiu de cohesionar el grup. Només en queda fora De Jong, amb febre

Redacció Esport3Actualitzat

Inesperada rectificació en la llista de convocats de Xavi per a l'Anvers-Barça de dimecres. Amb la classificació per als vuitens de final de la Champions garantida i el primer lloc virtualment assegurat, Xavi Hernández havia optat en un primer moment per estalviar el desplaçament a Anvers a quatre titulars indiscutibles, que porten una bona càrrega de minuts: Lewandowski, Gündogan, Frenkie de Jong i Araujo. 

Finalment, però, a primera hora d'aquest dimarts i abans de volar cap a Flandes el club blaugrana ha publicat una segona versió de la llista. Lewandowski, Gündogan i Araujo, exclosos en la primera convocatòria, viatgen finalment amb els seus companys. Des del vestidor s'explica que el canvi s'ha tirat endavant pensant en l'objectiu de fer vida junts i reforçar el grup el dia en què s'ha de certificar la primera plaça. Sobretot després de la dolorosa derrota de diumenge a mans del Girona.

Les dues convocatòries per l'Anvers-Barça

Caldrà esperar a dimecres al vespre per comprobar si Xavi conserva la intenció de fer descansar els tres pesos pesants o, aprofitant que els té disponibles, els concedeix un paper més protagonista. 

Només seguirà fora del grup De Jong, amb febre. El neerlandès s'afegeix a les baixes per lesió de Marc-André ter Stegen, Iñigo Martínez, Gavi i Marcos Alonso, que continua afectat de lumbàlgia.

S'hi mantenen els joves

Tot i la inclusió dels tres pesos pesants, Xavi ha mantingut el nombrós pack de jugadors del filial a la convocatòria, alguns amb força opcions de jugar.    

Les novetats són el porter Diego Kochen i els jugadors de camp Héctor Fort, Marc Casadó, Alarcón i Marc Guiu, de tal manera que el nombre de jugadors del filial s'eleva a 10 de 24, incloent-hi Lamine Yamal o Fermín López, que ja estan totalment en dinàmica del primer equip.

Anar al contingut