Marta Corredera, en el seu pas pel Barça (Europa Press)
Marta Corredera, en el seu pas pel Barça (Europa Press)
futbol

Marta Corredera denuncia el silenci de clubs i jugadors: "He tirat la tovallola"

L'exjugadora de la selecció espanyola, molt crítica amb l'RFEF, assegura que Montse Tomé és una víctima més: "No deixen de ser titelles"

Redació Esport3Actualitzat

La guerra entre les futbolistes de la selecció espanyola i l'RFEF s'agreuja a cada hora que passa. Després de dies i setmanes de comunicats creuats entre RFEF, jugadores i sindicats són molt poques les futbolistes que han expressat públicament i de viva veu el seu malestar.

Qui sí que ho ha fet aquest dimarts és l'exjugadora de la selecció espanyola Marta Corredera, que s'ha erigit en gran portaveu del futbol femení. En una entrevista a RAC1, l'exjugadora de Barça i Madrid ha lamentat que encara hi hagi gent que dubta de les jugadores.

"No entenc que encara se'ls demanin coses quan estem presenciant un episodi lamentable de l'RFEF, que cada dia se supera. El que estem vivint és lamentable."

L'egarenca ha emplaçat clubs, governs i dirigents a "mullar-se" per una situació insostenible.

"Que es comencin a mullar els clubs, que es comenci a mullar el govern, que es comenci a mullar tothom perquè no pot ser. Ja n'hi ha prou de tractar així les jugadores i gent que no vol ser en un lloc i que l'estan obligant a ser-hi. Els clubs hi han de dir alguna cosa. No pot ser que les jugadores vagin soles a la guerra."

Montse Tomé, una víctima més

Corredera també ha tingut paraules per a Montse Tomé. Considera que la seleccionadora és una víctima més, tot i que també subratlla que s'ha equivocat.

"Em sap molt de greu perquè a Montse Tomé li tinc molt afecte. Crec que és una víctima més. Tant ella com el president no deixen de ser titelles dels que hi havia abans."

"Ho estem veient. Montse Tomé surt en la seva primera roda de premsa i menteix. I això és gravíssim. Com han d'anar allà, ara, les jugadores i confiar en ella? Com l'han de mirar a la cara? Ha dit que ha parlat amb elles i és mentida."

La vallesana insisteix que les demandes de les futbolistes són comprensibles

"Com poden conviure dia a dia amb gent que ha pressionat Jennifer Hermoso? Ja no estan reclamant coses que hagin passat fa temps, estan reclamant coses que han passat ara. I ningú se les creia. Fins que no hi ha hagut imatges, la gent no se les ha cregut."

Futbolistes i clubs no estan a l'altura

Corredera també ha disparat contra clubs i futbolistes

"Amb els jugadors he tirat la tovallola. Tinc la sensació que ens hem fixat molt en ells. Durant molts anys han estat referents, volíem jugar Mundials, guanyar Eurocopes i tenir allò que ells tenien. Però ens han caigut molts mites i moltes personalitats. No és tan difícil donar-nos suport. Si ells estiguessin al nostre lloc, ja s'hauria resolt tot."

De moment, la gran majoria continuen unides: "És una feina de fa molts anys. Totes les generacions s'han unit. I totes anem a l'una."

ARXIVAT A:
Luis Rubiales
Anar al contingut