Mariona i les seves companyes celebren la classificació per a la següent ronda de la Champions (@ArsenalWFC)

Mariona estrena cançó pròpia a Londres després de la seva primera gran nit

La mallorquina n'ha tingut prou amb dos partits de Champions per enlluernar la seva nova afició de Meadow Park
Redacció Esport3 Actualitzat

L'Arsenal té un nou ídol. Mariona Caldentey n'ha tingut prou amb dos partits de Champions per enlluernar l'afició a Meadow Park. Tot i que l'exdavantera del Barça encara no ha estrenat el seu registre golejador amb la samarreta vermella, la triple campiona d'Europa ja ha estat escollida MVP i té un càntic propi. I no és una melodia qualsevol: el "Twist and shout", creada per The Top Notes i popularitzada pels Beatles a principis dels seixanta.

La lletra estimula el nou ídol del públic amb un "Shake it, shake it, Caldentey" (Sacseja-ho Caldentey) que la jugadora de 28 anys va trigar a reconèixer malgrat el seu notable nivell d'anglès. De fet, van ser les seves companyes que la van advertir: "Al principi, no em vaig adonar que la cançó era per a mi!"

Els dos primers compromisos de la de Felanitx amb l'equip anglès no han estat, precisament, intranscendents. Tant el dia del debut contra el Glasgow Rangers com dissabte passat en la visita del Rosenborg de Trondheim s'hi jugaven continuar vives a la Champions.

Si bé les escoceses van ser escombrades per 6-0, les noruegues van vendre més cara la seva pell i les "gunners" van haver de defensar durant 70 minuts el solitari gol de Maanum (1-0). Ara, l'únic escull que separa Mariona, Codina i companyia de la fase de grups de la màxima competició estatal és el BK Häcken suec. A doble partit. I el 22 d'aquest mes, primera jornada de Premier League contra el Manchester City. I tot amb el "Twist and shout" de Caldentey fent ballar la graderia.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut