Mariona Caldentey relata l'últim Barça-Madrid en la Supercopa d'Espanya

La balear, en una entrevista a TV3, parla del clàssic i aparca la seva renovació fins que el Barça no resolgui el relleu de Jonatan Giráldez: "Confiem en el club, estem tranquil·les; hi ha diàleg amb les jugadores"
Àlex Castells Actualitzat

Poques vegades, el Madrid ha tingut tan a prop la victòria contra el Barça. En l'última semifinal de la Supercopa d'Espanya, a Mèrida, l'expulsió d'Irene Paredes va obligar les de Jonatan Giráldez a fer un esforç extra. L'accés a la final es va resoldre en la pròrroga. Un gol de Mariona Caldentey, des del punt de penal i en el minut 111, va decantar el duel.

"Aquella setmana vam estar tirant molts penals en els entrenaments, moltíssims penals a les tres porteres diferents. Els havia marcat tots. Anava amb molta tranquil·litat i confiança. És un més. No ha de ser diferent."


Mariona va exhibir sang freda per batre Misa i aplanar el camí cap al primer títol del curs 2022-23. Un any després, el Barça i el Madrid tornen a creuar-se en unes semifinals. La balear no amaga que hi ha una il·lusió especial abans d'aquesta cita.

"La nostra motivació és demostrar que seguim sent l'equip dominador, l'equip top. Com més sents els colors, més culer ets, més intens és el clàssic."

Mariona, durant l'entrevista amb TV3

"És guai guanyar el Madrid per 5 a 0, però guanyar com ho vam fer en la Supecopa pot ser més eufòric."

 

La renovació, aparcada

El contracte de Mariona amb el Barça caduca el 30 de juny vinent. És una de les carpetes que ha de resoldre amb urgència el nou director esportiu, Marc Vivés. Ella no té pressa. Abans de firmar res, espera saber qui agafarà el relleu de Jonatan Giráldez.

"No sé què passarà ni quant tardarà. Porto 10 anys aquí. Sento això com casa meva. No sé quan s'acabarà la meva etapa al Barça. Fins que s'acabi, ho donaré tot per l'equip. Si arriba el dia que hagi de marxar, seguiré sent una culer més."

L'anunci de Jonatan Giráldez va agafar tothom per sorpresa. "Intentarem guanyar els quatre títols i que ell se'n vagi tranquil", confessa Mariona amb un somriure.

"Va ser mica caòtic perquè va sortir a la premsa abans que ell ens ho pogués dir personalment. Després ens va reunir i ens va donar les seves raons. És trist i fa pena, perquè el Jonatan representa 100 per cent l'esperit competitiu i guanyador que tenim. A sobre, la idea que té de jugar i d'entrenar cada dia ens ha fet créixer moltíssim com a equip."

"Espero que aviat puguem tenir respostes sobre qui el substituirà. Hi ha confiança que el club escollirà el que creu que és millor per a l'equip. Ens escolten. Hi ha diàleg. Estem tranquil·les."

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut