Mariona Caldentey, firmant el seu contracte amb l'Arsenal (arsenal.com)
Futbol

Mariona Caldentey ja és jugadora de l'Arsenal

La jugadora mallorquina inicia una nova etapa a l'equip londinenc després d'una dècada al Barça

Redacció Esport3Actualitzat

Setmanes després que s'anunciés la seva marxa del Barça, Mariona Caldentey ha signat amb el seu nou equip, l'Arsenal. Amb 28 anys, l'edat ideal per a una futbolista, la jugadora mallorquina creu que "és el moment correcte per començar una nova etapa" i explica que el projecte del club londinenc la va atraure de seguida: "Ja tinc ganes de començar davant els nostres 'supporters' i ajudar el club a guanyar títols". 
 

L'Arsenal és considerat un dels grans del futbol anglès, però darrerament ha perdut pistonada respecte al Chelsea, campió de les 5 últimes Premier Leagues, o fins i tot el Manchester City i el Manchester United. Les "gunners" tenen 15 Lligues i 14 Copes, però van guanyar la seva última Lliga l'any 2019 i l'última Copa, el 2016. 

La incorporació de Mariona és vista des de Londres com una prova que l'Arsenal encara és capaç de competir per a grans reptes. La mallorquina, que suma 25 títols en 10 temporades al Barça, ha de substituir la neerlandesa Vivianne Miedema, durant anys l'estrella de l'equip, que no ha estat renovada després de passar per un llarg període de lesió. 

A la plantilla de les "gunners" Mariona es trobarà amb una altra exblaugrana, Laia Codina. També coincidirà amb altres jugadores de renom, com l'escocesa Kim Little, les angleses Beth Mead, Leah Williamson i Alessia Russo o les sueques Lina Hurtig i Stina Blackstenius.  

Abans d'unir-se a l'Arsenal, Mariona entrarà presumiblement a la llista definitiva de convocades per jugar els Jocs Olímpics de París amb la selecció espanyola. 

Anar al contingut