Mario Balotelli és consolat pel seu company, Daniele Gastaldello (EFE)

Mario Balotelli, a punt de deixar el camp per crits racistes

L'internacional italià ha estat a punt d'anar-se'n al vestidor però els companys i adversaris l'han convençut perquè continués jugant

Mario Balotelli, actualment al Brescia, ha estat el gran protagonista de la jornada a la Sèrie A italiana en aturar el partit que el seu equip jugava al camp de l'Hellas Verona després de sentir uns crits racistes d'un sector de l'afició dirigits cap a ell.

L'internacional italià, en sentir els càntics, ha agafat la pilota amb les mans, l'ha xutada cap a la grada amb totes les seves forces i se n'ha anat en direcció als vestidors, sent aturat per companys i rivals, que l'han convençut perquè no marxés.

L'àrbitre, que inicialment havia amonestat Balotelli per tocar la pilota voluntàriament amb les mans, l'hi ha tret en saber el motiu de la seva actitud i ha ordenat que es dirigís un missatge a l'afició avisant que el partit quedaria definitivament suspès si se sentien nous crits de caire racista.

Després d'estar aturat uns cinc minuts, el matx s'ha pogut reprendre amb Balotelli al camp i sense haver de lamentar incidents posteriors. L'equip local ha acabat guanyant el partit (2-1), però Balotelli ha pogut consolar-se en part marcant l'únic gol del seu equip al minut 85.