Mariano, amb un doblet, es reivindica en la victòria del R. Madrid davant el Vila-real (3-2)

Aquesta és la cinquena victòria consecutiva del conjunt blanc a casa

Imma CasaresActualitzat

Els actors secundaris del Reial Madrid es reivindiquen en la victòria dels blancs contra el Vila-real (3-2). Mariano, amb dos gols; Vallejo, amb un, i Valverde i Brahim, amb actuacions destacades, han estat els protagonistes en el partit que ha servit per rentar la imatge del Reial Madrid després de la desfeta a Vallecas. Vinicius ha jugat l'últim quart d'hora de partit en el que ha estat el seu retorn dos mesos després de la lesió.

El Reial Madrid ha sortit amb ganes. Tantes que en el primer minut Mariano ja avançava els blancs després de recollir una assistència de Brahim (1-0). Els jugadors del Vila-real havien reclamat falta prèvia de Brahim a Cazorla, una falta, però, inexistent. El de Mariano ha estat el seu segon gol a la Lliga i en el minut 7 ha buscat el 2 a 0 però Andrés ha aturat el seu xut en dos temps.

En una jugada similar al gol del Madrid, ha arribat el de l'empat del Vila-real (1-1). Casemiro perd la pilota i Gerard Moreno firma un golàs amb un xut amb l'esquerra ajustat al pal. Aquest diumenge es complia la cinquena titularitat de Gerard Moreno a la segona volta i ha reivindicat més continuïtat amb el setè gol a la Lliga.

Al Bernabéu s'ha vist un partit molt entretingut; si més no, millor que els últims en aquest escenari. En el 18, Marcelo ha exigit Andrés des de l'esquerra i en 28, Fornals ha xutat des de fora de l'àrea i ha portat el perill a la porteria de Cortouis. També Samu Chukwuece ha inquietat Cortuois abans que arribés el 2 a 1.

Kroos ha tret un córner, Marcelo li ha donat continuïtat, la pilota ha quedat morta i l'ha caçada Vallejo per marcar lliure de marcatge el seu primer gol amb la samarreta blanca.

Si Mariano havia marcat al minut 1 de partit, el davanter maresmenc ha repetit al minut 3 de la represa. Gran passada de Fede Valverde a Carvajal, aquest centra al segon pal abans que Mariano marqui a plaer el 3 a 1 i el segon del seu compte particular de la tarda (3-1).

En un partit on han destacat els actors secundaris del Madrid, Brahim també ha buscat el seu gol però Andrés ha respost amb una aturada de porter d'handbol. També l'ha tingut Marcelo al minut 65; el seu xut al pal llarg ha topat amb el porter del Vila-real.

Brahim, de rosca, ha buscat sorprendre Andrés just abans que el mateix Brahim fos substituït per Vinicius Jr. en el minut 74. Molt ovacionat el brasiler en el seu retorn al terreny de joc després de 61 dies lesionat.

El Vila-real ha gestionat pèssimament la segona part però Samu Chukwuece ha disposat d'una ocasió molt clara per marcar i i tornar a ficar els groguets en el partit. El xut del nigerià ha sortit desviat.

Qui no ha fallat ha estat Jaume Costa, ja en temps afegit. Una conducció de Gerard Moreno l'ha culminada Jaume Costa per marcar el 3 a 2 definitiu que ha posat emoció fins als instants finals de partit (3-2).

Ple de victòries des del retorn de Zidane al Bernabéu, tantes com cinc, mentre que el Vila-real haurà de continuar esperant per certificar la permanència matemàtica.