Marcos Alonso, a la rampa de sortida de cara a la temporada vinent (Europa Press)

Marcos Alonso, resignat a passar pel quiròfan per culpa de les lumbars

Fins ara el madrileny, que portava dues setmanes de baixa, ha estat la peça menys utilitzada de la plantilla de Xavi
Redacció Esport3 Actualitzat

Lluny d'arreglar-se, la temporada 2023-24 per a Marcos Alonso continua instal·lada en l'infortuni. Aquest dimecres, l'Sport assegura que el madrileny està resignat a passar pel quiròfan per fet net dels problemes lumbars que no el deixen exercitar-se amb normalitat des de fa dues setmanes. Es tractaria d'una microcirurgia que un termini d'un mes li hauria de permetre tornar als terrenys de joc.

Un pas més cap a la irrellevància de l'ex del Chelsea, el jugador menys utilitzat de la plantilla de Xavi Hernández aquest curs. Fins ara, Alonso ha disputat 299 minuts en 7 partits i només 4 titularitats per a un futbolista a l'ombra de Cancelo i Balde, propietaris del lateral esquerre. L'arribada del també lesionat Íñigo Martínez, a més, li ha barrat el pas a la posició de central, la seva ubicació habitual l'any passat.

El jugador format al Reial Madrid, que acaba contracte amb el Barça al juny, ja no va començar la temporada amb bon peu, es va veure relegat a no ser inscrit fins la tercera jornada de Lliga.

Pedri, tres setmanes de baixa: perilla la Supercopa

Dimarts es va comunicar que un dels fars del Barça, Pedri González, tenia una nova lesió muscular que el farà estar unes tres setmanes de baixa.

D'aquesta manera, Pedri es perdrà un mínim de quatre partits. És baixa segura per a la visita de l'Almeria, per al viatge a Dallas per disputar l'amistós contra l'Amèrica de Mèxic, el primer compromís de la Lliga del 2024 al camp del seu exequip, el Las Palmas, i els setzens de la Copa contra el Barbastre. Tots els esforços se centraran a recuperar el de Tegueste per a la Supercopa d'Aràbia, on els culers jugaran la seva semifinal contra l'Osasuna l'11 de gener.

Pedri durant un entrenament (EFE)

Aquest curs, l'internacional s'ha passat gairebé tres mesos a la infermeria per una lesió al recte anterior de la cuixa dreta i, amb el seu historial d'afeccions musculars, els serveis mèdics prefereixen no córrer riscos.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut