Motociclisme

Marc Márquez s'imposa a Assen culminant una gran remuntada i es referma en el liderat de Moto2

Marc Márquez ha sumat la segona victòria catalana al Gran Premi d'Holanda de motociclisme al circuit d'Assen. El tro de Cervera s'ha imposat en la cursa de Moto2 després de culminar una gran remuntada, i en l'última volta ha superat Andrea Iannone. Scott Redding ha acabat tercer i Tito Rabat ha estat quart. Pol Espargaró ha caigut en la segona volta quan liderava la cursa.

Actualitzat
Marc Márquez ha sumat la segona victòria catalana al Gran Premi d'Holanda de motociclisme al circuit d'Assen. El tro de Cervera s'ha imposat en la cursa de Moto2 després de culminar una gran remuntada i en l'última volta ha superat Andrea Iannone. Scott Redding ha acabat tercer i Tito Rabat ha estat quart mentre que Pol Espargaró ha caigut en la segona volta quan liderava la cursa.

Precisament el petit dels Espargaró ha sortit amb molta força i s'ha situat primer, tot el que contrari que Márquez, que no ha arrencat gens bé i ha caigut fins a la cinquena plaça. La ràpida caiguda de Pol ha deixat via lliure Iannone, que s'ha escapat al capdavant de la cursa i ha obert un forat de més de tres segons respecte els seus perseguidors.

Semblava que l'italià tenia la victòria a l'abast però a mida que han passat les voltes Márquez ha anat eixugant ràpidament el desavantatge i ha atrapat Iannone a tres girs pel final. Amb una sang freda espectacular, el cerverí ha superat Iannone en l'última volta i ha aconseguit la tercera victòria de la temporada que el referma encara més en el liderat del Mundial de Moto2, ara amb 23 punts més que l'italià a la classificació. El britànic Scott Redding ha completat el podi final just davant d'un altre català, Tito Rabat, que s'ha hagut de conformar amb la quarta plaça i Toni Elías ha estat novè.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut