MotoGP

Marc Márquez: "Les Yamaha i les Suzuki funcionen molt bé a Assen"

El pilot cerverí assegura que farà tot el possible per pujar al podi el diumenge però té molt clar que la d'Holanda no serà una cursa senzilla

Actualitzat

Marc Márquez ha comparegut en roda de premsa el dia abans que comencin els entrenaments lliures del GP dels Països Baixos que es disputa al Circuit d'Assen. El pilot de Cervera, líder en el Mundial, es mostra prudent de cara a la cursa de diumenge:

"Segur que serà una carrera disputada fins al final. Les Yamaha i les Suzuki funcionen bé aquí. Dovizioso està a 37 punts, Petrucci està a prop i després hi ha Rins. Hem de seguir empenyent i mirar de ser al podi."

 

En qualsevol cas, Márquez no vol ni sentir a parlar de guanyar el campionat quan tot just la temporada s'apropa a l'equador:

"El campionat és molt llarg, hi ha molts factors que hi influeixen, pot ser per la teva culpa o per errors aliens, però sempre s'ha d'estar atent. Intentarem treballar per arribar a l'aturada d'estiu amb més avantatge per tenir un comodí en la lluita pel títol que dona molta tranquil·litat."

 

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut