Marc Márquez: "Espero que sigui un gran cap de setmana"

El pilot català arriba a Le Mans amb bones sensacions i amb la intenció d'agafar més avantatge en el liderat del Mundial de MotoGP
Actualitzat
TEMA:
Marc Màrquez

Marc Márquez arriba a Le Mans amb la victòria entre cella i cella. El pilot català lidera el Mundial de MotoGP amb 70 punts, però és molt conscient que Àlex Rins, amb 69 punts; Andrea Dovizioso, amb 67 i Valentino Rossi, amb 61, no li posaran les coses gens fàcils:

"A veure si puc tenir un gran cap de setmana com l'any passat. Espero que sigui un gran cap de setmana, però Le Mans és un circuit on Ducati va bé i Yamaha també."

Pel que fa als rumors que apunten que Honda podria fer baixar Jorge Lorenzo de la moto fruit dels mals resultats, Márquez es mostra del tot incrèdul:

"Jo crec que Honda no ho faria mai. Jorge no llançarà la tovallola, i per això no crec que sigui una possibilitat real. És la quarta carrera i queda molta temporada al davant. El Jorge és un pilot ràpid i porta una moto guanyadora. Necessita el seu temps per adaptar-se."

Jorge Lorenzo, per la seva banda, ha remarcat que les veus que apunten a una sortida precipitada de l'escuderia japonesa són només uns rumors:

"Sempre se senten rumors d'aquesta mena quan la situació o els resultats no són positius. Personalment, mai m'han donat cap ultimàtum ni m'han parlat d'aquest tema. Les dues parts sabem que la connexió pilot-moto és complicada per aconseguir resultats perquè no és una connexió natural."

El català Maverick Viñales arriba al circuit francès amb bones sensacions i amb molt d'optimisme de cara a la cursa de diumenge:

"És una pista que m'agrada molt. Sempre m'hi trobo molt còmode i vinc a donar el màxim. L'objectiu és lluitar per ser al podi i, després, si ha de venir la victòria, ja ens la trobarem. Ho podem fer molt bé."

 

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut