Jorge Martín, campió a Mandalika (EFE)

Jorge Martin guanya a Mandalika i amplia el seu avantatge sobre Pecco Bagnaia

La moto de Marc Márquez s'ha incendiat i el català ha hagut d'abandonar la cursa
Redacció Esport3 Actualitzat
  • Jorge Martin, ha liderat la cursa de principi a fi i ha guanyat el gran premi d'Indonèsia a Mandalika: la seva tercera victòria de la temporada. Martín amplia el seu avantatge sobre el vigent campió Francesco Bagnaia fins a 21 punts.
  • L'espanyol ha acabat per davant del debutant de 20 anys Pedro Acosta, que ha posat una gran pressió al líder del campionat, i el tercer classificat ha estat Pecco Bagnaia
  • Pedro Acosta, investigat per pressió irregular dels pneumàtics: podria ser sancionat.
  • Márquez, fora de la cursa. La seva moto s'ha incendiat i ha hagut d'abandonar.


El minut a minut de la cursa

Moto2

La cursa de Moto2 ha estat força accidentada i ja en el primer revolt Jaume Masiá ha patit una aparatosa caiguda impactant de cara contra l'asfalt. Sortosament el valencià no s'ha fet cap lesió important. Més conseqûències de cara a la classificació ha estat la caiguda de Sergio García. Només ha sumat 6 punts en les últimes 5 curses i diu adeu a les seves aspiracions al títol. Anava segon de la general. La cursa l'ha dominat amb molta autoritat Aron Canet que ha fet un cap de setmana rodó amb pole, volta ràpida i victòria. Ai Ogura ha acabat segon i el japonès es confirma com el gran favorit a guanyar el Mundial.

Moto3

La cursa de Moto3 ha començat amb Ivan Ortolà des de la pole, però el valencià ha hagut fer dues "long lap" per una sanció que arrossegava des d'ahir. Això ha deixat a Veijer el primer lloc. El neerlandès, segon del Mundial, tenia el millor ritme, però ha caigut i les últimes voltes de la cursa han estat frenètiques. Al final, nova victòria de David Alonso, la novena del colombià, que està a punt de sentenciar el títol. Si suma tres punts més que David Holgado en la propera cursa, a Motegi, el Mundial de Moto3 serà seu.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut