Futbol

Marc Gual: "No sabem si podrem sortir d'Ucraïna perquè la benzina s'està esgotant"

El futbolista de Badalona va fitxar aquest gener pel Dnipró. Avui l'han despertat el so de les bombes i ara està pendent de poder sortir del país.

Marc Gual s'ha despertat amb el so d'algunes de les bombes que han caigut a la matinada a prop de Dnipró. Feia dies que tant ell com la resta dels companys de l'equip estaven previnguts davant un possible atac rus i sabien què havien de fer. 

"Ens han despertat dues bombes que han caigut prop de la ciutat i hem anat ràpid cap a la ciutat esportiva, on tenen un búnquer. Després hem vingut fins als afores, on el president del club té un hotel en una zona més o menys tranquil·la." 

El futbolista de badalona s'ha posat en contacte amb l'ambaixada i, de moment, l'única opció que té per sortir del país és anar fins a Kíev i allà li facilitarien un cotxe, però la situació a les carreteres és caòtica i s'està acabant la benzina al país.

"Ara som a 10 hores de la frontera amb Polònia, s'està acabant la benzina al país. L'ambaixada ens diu que anem a Kíev, però som a 6 h de cotxe i ara mateix a Kíev és on hi ha més problemes. La gent no s'atura a les benzineres perquè sap que no hi ha benzina. Si agafes el cotxe i fas 6 h de viatge hi haurà un moment que no podràs avançar perquè està tot col·lapsat i si et quedes enmig d'una carretera i et trobes l'exèrcit, això sí que seria un problema gros."

L'exdavanter del Girona, RCD Espanyol, Saragossa i Sevilla, entre d'altres, va fitxar al gener pel Dnipró ucraïnès.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut