Girona

Marc Gual: "És un projecte il·lusionant i volem estar a dalt"

El davanter català ha assegurat que arriba amb la intenció de col·laborar en el retorn del conjunt gironí a la Primera Divisió

Actualitzat

El Girona ha presentat aquest dimecres Marc Gual, que arriba a Montilivi procedent del Sevilla, però en qualitat de cedit. En l'acte de presentació a Montilivi, el davanter català ha comentat que arriba amb la intenció de col·laborar en el retorn del Girona a la Primera Divisió.

"He decidit venir pel projecte, que és molt il·lusionant. Volem estar dalt. Volem tornar. El Quique porta anys darrere meu, al final hem intentat venir aquí i ho hem aconseguit. També estic a prop de casa, tindré la família a prop i això és un plus afegit. S'han ajuntat totes aquestes coses i al final s'ha donat."

Format en les categories inferiors de l'Espanyol i internacional espanyol sub-21, el nou davanter del conjunt blanc-i-vermell, que la temporada passada va marcar sis dianes en 29 partits amb el Saragossa, ha admès que la secretaria tècnica del Girona, amb Quique Cárcel al capdavant, feia "anys" que estava darrere d'ell.

El Girona, tal com també va fer amb Pablo Maffeo, s'ha reservat una opció de compra, que serà obligatòria en cas que es compleixi l'objectiu de tornar a la màxima categoria.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut