Marc Gual en la seva arribada a Barcelona (@Alejandro_sj)

Marc Gual arriba a Barcelona i posa punt final al seu malson

Han estat moltes hores de viatge, però finalment el jugador del Dnipró s'ha reunit amb la seva família després de dies d'incertesa davant el conflicte bèl·lic
Redacció Esport3 Actualitzat

Marc Gual per fi és a Barcelona. El futbolista badaloní ha arribat a terres catalanes aquest dissabte a la nit després d'aterrar a l'aeroport del Prat provinent de Frankfurt. D'aquesta manera, el jugador català s'ha pogut reunir amb els seus familiars després de dies d'incertesa a Ucraïna amb l'atac de les tropes russes.

En la seva arribada a Barcelona, el mateix Gual ha destacat que només ha pogut dormir unes sis hores en els darrers 3 o 4 dies. El so de les bombes l'han despertat en més d'una ocasió i la falta de gasolina suposava un gran risc per poder sortir del país.

Finalment, el català ha trepitjat terres catalanes després de més de 24 hores viatjant en cotxe per sortir d'Ucraïna fins a agafar un vol de Frankfurt a Barcelona.

 

A l'ull de l'huracà

En la seva estada a Ucraïna, Marc Gual es trobava molt a prop del conflicte. El badaloní Gual, exjugador del Girona, l'Espanyol i l'Alcorcón, entre altres equips, juga ara amb el Dnipró Dnipropetrovsk, equip molt pròxim a la zona del Donbass.

Els propietaris de l'equip van arribar a concentrar la plantilla en un hotel de la ciutat, on creien que estarien més segurs en un eventual bombardeig. El jugador va explicar a Televisió de Catalunya la seva odissea des que va començar el conflicte.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut