Marc Gasol: "Estem preparats per afrontar un repte molt maco"

Marc Gasol pot convertir-se en el segon jugador català que guanyi l'anell de l'NBA, després del seu germà Pau. El seu equip, els Toronto Raptors, reben els Golden State Warriors en el primer partit de la final
Actualitzat
Aquesta pròxima matinada arrenca la final de l'NBA, a Toronto, amb l'apassionant enfrontament entre els vigents campions, els Golden State Warriors, i els Raptors de Marc Gasol. Als 34 anys, el de Sant Boi aspira a seguir les passes del seu germà Pau i guanyar un anell de campió, que seria el primer de la seva carrera. Des que va arribar a l'equip canadenc, Gasol s'ha consolidat en l'equip titular i és un dels puntals d'un equip que debuta en una final de l'NBA, els Toronto Raptors, i que tenen el factor pista a favor.

"Estem molt motivats per jugar la final, però aquests partits no es guanyen només amb motivació. Et fa falta disciplina, encert i també una mica de sort. Nosaltres tenim ganes i ambició. Estem preparats mentalment per afrontar aquest repte, tenim confiança".

Als Warriors, les baixes de Kevin Durant i DeMarcus Cousins poden marcar el desenllaç, com a mínim del primer partit. Durant està descartat per als dos primers duels, però Cousins podria reaparèixer avui mateix.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut