Barça

Marc Casadó: "Amb Flick poden arribar títols"

El jove futbolista assegura que el Reial Madrid té una gran plantilla, jugadors de molta qualitat, però que el Barça també té un gran equip i que estan fent bé la feina

Laura Brugués SalóActualitzat

Amb fitxa del primer equip des d'aquesta temporada, Marc Casadó assegura que amb Flick ha tornat la il·lusió a can Barça i que arribaran títols.

"Quan comences un projecte nou, els resultats t'acompanyen. És millor i crec que hem jugat molt bé. Sumar quatre triomfs de quatre partits és molt important i així arribaran títols"

El Barça, nodrit de joves, és líder amb 4 punts més que el Reial Madrid de Mbappé. Per a Casadó, que hi hagi molts joves de la Masia és positiu, perquè han crescut amb una idea al planter i quan els jugadors arriben al primer equip ja saben què han de fer.

"El Madrid té una gran plantilla, jugadors de molta qualitat, però nosaltres també tenim una gran plantilla".

En la pretemporada, Casadó va ser el jugador amb més minuts i va convèncer Flick. Va ser titular a Mestalla en la primera jornada, i en l'última contra el Valladolid. El tècnic pensa en ell com a substitut del lesionat Bernal.

"És un entrenador molt proper. M'ha sorprès. Sentim molta confiança per part seva. T'ajuda bastant i parla bastant", ha explicat el jove jugador del Barça"

Des de sempre Casadó s'ha emmirallat en dos cracs blaugranes: Xavi i Sergio Busquets.

De petit m'havia fixat molt en Xavi, m'agradava molt i tenia un perfil petit, com jo. Després em vaig fixar en Busquets, quan ja em veia de 6, perquè és el millor en aquesta posició i m'hi havia de fixar per poder millorar", ha confessat Casadó.

El comparen amb Kimmich

De moment, el comparen amb el futbolista alemany del Bayern Kimmich. Fins i tot Flick va dir que Casadó s'assemblava a Kimmich per la manera de córrer i pressionar.

Va començar la broma l'any passat. Jo he jugat de 6 i l'any passat, com a lateral igual que ell. Em diuen que m'hi assemblo i la broma ha anat a més. Balde aquesta pretemporada va escriure dos comentaris sobre això i la gent va començar a fer-ne broma. Si el míster també ho diu, deu ser veritat", ha explicat Casadó entre rialles.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut