Espanyol

Manolo González: "Si no paguen la clàusula, Joan Garcia no pot sortir de l'Espanyol"

El tècnic blanc-i-blau demana dos davanters i desmenteix a TV3 l'interès en Mariano

Redacció Esport3Actualitzat

Sense embuts. Manolo González està fent suar el seu Espanyol sota el sol Navata (avui, sessió a 32 graus)... I també vol el màxim esforç a les oficines.

En una entrevista a TV3, Manolo ha deixat clar el seu punt de vista sobre la confecció de la plantilla. No hi pot faltar Joan Garcia, ara als Jocs Olímpics i seguit amb atenció per diversos clubs, que miren de regatejar el seu preu de sortida: 25 milions d'euros:

"Penso que el Joan, si no paguen la clàusula, no pot sortir de l'Espanyol. És un valor del club, i un valor que l'any que ve encara valdrà més. Ara que ha arribat a la maduresa, almenys un any ha d'estar aquí. Vaig parlant amb ell a París i li desitjo el millor. Que arribi quan sigui, però que es quedi aquí a l'Espanyol."

El míster blanc-i-blau confia també en la renovació de Puado tot i les dificultats per encaixar-la en el límit salarial. I ho té claríssim a l'hora de fer la carta als Reis al director esportiu, Fran Garagarza. Mitja dotzena de desitjos:

"Dos davanters que tinguin nivell, que ajudin: dos, sí... I fins i tot un parell de jugadors més a la zona de creació, que et donin un plus i una empenta a l'extrem o per dins. I després, un mig i un central. Al final, és el que demana la categoria: no hi ha miracles, a Primera. S'estan buscant perfils: amb fam, amb la fletxa cap amunt i que vulguin estar a l'Espanyol per donar-nos un impuls. Algun nom interessant se'ns ha escapat pel moment econòmic, perquè estem fotuts. Garagarza ja va ser molt clar explicant la situació del club."

El míster perico ha desmentit l'interès en Mariano Díaz, un jugador "criat" per ell a les categories inferiors del Badalona i ara lliure, acabada la seva etapa al Sevilla:

"Tenim molta relació, d'amistat, com amb Gerard Moreno. Però en cap moment s'ha valorat el nom de Mariano Díaz per reforçar l'Espanyol. Està lliure, però no s'ha contemplat."

Per tant, tocarà picar pedra per trobar el recanvi de Braithwaite, que ha acabat al Grêmio de Porto Alegre després de deixar Can Perico d'imprevist i desfer després el seu fitxatge per l'Olympiacos:

"Cadascú escull el seu camí i la seva vida. Hi ha coses que no les entenc massa bé, però cadascú és lliure i actua com més li convé. Ni per això és millor ni pitjor persona, està clar. Gràcies pel que ens ha donat tant ell com Nico Melamed, i a mirar endavant."

González espera mantenir amb l'afició l'esperit del play-off. Només veu el partit de dissabte contra el Girona (11 h, TV3) com un assaig per rodar cada jugador 45 minuts. I assegura que manté les sensacions de l'endemà de l'ascens:

"Estic igual. L'equip se salvarà segur, n'estic convençut. I tinc la intuïció que farem un any força bo. Si encertem amb el que ha de venir, serà un plus important i competirem bé."

Mira l'entrevista de Manolo González a TV3:

Anar al contingut