Manolo González, molt crític amb l'equip per la derrota a Valladolid

L'entrenador de l'Espanyol ha lamentat l'actuació de l'equip al José Zorrilla amb una primera part "per oblidar"
Redacció Esport3 Actualitzat

L'Espanyol no ha tingut el retorn desitjat a Primera Divisió. Els de Manolo González han caigut derrotats en la seva visita al José Zorrilla, contra el Valladolid. El conjunt blanc-i-blau no ha generat gaire perill a la porteria contrària i ha estat l'únic equip que s'ha quedat sense marcar un gol en aquesta primera jornada de Lliga.

En la roda de premsa posterior al partit, l'entrenador perico s'ha mostrat molt crític amb els seus jugadors. González ha expressat el seu malestar amb l'actuació de l'equip, sobretot a la primera part, que ha confessat que és una de les pitjors que ha viscut des de la banqueta de l'Espanyol.

"La primera part ha sigut molt dolenta pel que fa a pressió, joc, continuïtat... Moltes pèrdues de pilota, molt poca verticalitat, jugant massa horitzontal i cap enrere. És impossible guanyar un partit jugant com la primera part. A la segona part l'equip ha millorat, però la primera part ha sigut per oblidar, òbviament."

"Estic decebut amb aquest debut perquè no hem estat nosaltres. La primera part hem sigut tot el contrari del que volem. Amb pilota, si tens 50 pèrdues, és impossible fer mal al rival. La primera part és per esborrar, ha estat una de les pitjors parts des que soc entrenador de l'Espanyol."

Com a nota positiva, González s'ha quedat amb la segona part contra el Valladolid. Un segon temps en què l'equip ha estat més vertical, tot i que no li ha servit per trobar el camí de l'empat. El tècnic blanc-i-blau també ha destacat la figura dels fitxatges que han arribat durant l'estiu, que han donat un "plus" a l'equip. No obstant això, González ha demanat la incorporació d'un o dos jugadors d'aquí al final del mercat de fitxatges.


Mira el resum del Valladolid-Espanyol (1-0)

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut