Espanyol

Manolo González: "Hem de recuperar les sensacions del play-off"

L'entrenador de l'Espanyol veu imprescindible "córrer molt i treballar molt en equip" per tenir opcions de victòria contra le Reial Societat

Redacció Esport3Actualitzat

L'Espanyol rep aquest dissabte (21.30) la Reial Societat al RCDE Stadium amb el mateix objectiu que el seu rival: deixar enrere les males sensacions de la primera jornada, on els catalans van caure contra el Valladolid (1-0) i els bascos, contra el Rayo Vallecano (1-2). L'entrenador dels blanc-i-blaus, Manolo González, té molt clar el diagnòstic del que va passar en l'estrena i confia que, davant de la seva afició, tot serà diferent:

"Contra el Valladolid ens vam equivocar a la primera part i, a la segona, ja vam estar millor. Hi ha moltes més coses a la jugada del gol, no només la pèrdua de Tejero. Serà un partit molt igualat i molt complicat, on hem de córrer molt i treballar molt en equip. Hem de demanar a l'afició que ens doni suport com quan ens va empènyer a Primera i ha fet sempre"

Per Manolo González, el partit de l'ascens contra l'Oviedo ha de ser el referent, per bé que l'equip tingui moltes cares noves:

"Entenc perfectament que la gent vulgui veure el seu equip guanyar i s'enfadi amb l'entrenador, però hem de veure que era el primer partit fora de casa i que els jugadors nous portaven pocs dies d'entrenament. Hem de tornar a agafar les sensacions del play-off de la temporada passada. Ens falta acabar d'acoblar la gent nova que acaba d'entrar i que tothom acabi d'agafar el ritme"

A diferència del partit a Valladolid, Kumbulla i Calero ja estaran a disposició de Manolo González. Sobre si és necessària alguna nova incorporació, l'entrenador de l'Espanyol prioritza la qualitat del fitxatge a la posició sobre el terreny de joc:

"Volem portar el millor jugador possible d'acord amb les condicions que tenim. Volem gent que estigui a prop del punta, i això et pot portar a jugar amb extrems o no. No ens tanquem a un sol sistema de joc i a ser previsibles"

D'altra banda, Manolo González es mostra molt crític sobre el fet que el mercat de fitxatges encara estigui obert: "Que el mercat es tanqui després que comenci la Lliga no té sentit. No soc el primer entrenador que ho diu. Pot adulterar una mica la competició, perquè el rival pot canviar d'una setmana a l'altra" durant el mes d'agost.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut