Manolo González durant una roda de premsa
Manolo González durant una roda de premsa (RCDE)
ESPANYOL

Manolo González: "Guanyar ens pot ajudar molt en moral i seguretat"

El tècnic confia sumar la segona victòria consecutiva a la Lliga contra l'Alabès

Oriol VidalActualitzat

Dues de seguides. L'Espanyol vol fer-se fort a casa i consumar demà la segona victòria a casa. Rep l'Alabès a un quart de cinc de la tarda a l'RCDE Stadium. Davant l'afició, Manolo González vol demostrar la progressió tàctica de l'equip després d'aquesta aturada per seleccions.

"El grup cada dia està millor. Estic confiant perquè crec que anirem creixent setmana rere setmana. Si no tenim millora a la jornada 4, estem fotuts. Veig que els nous estan ficats en el grup, amb més confiança i fan més coses. Demostren el nivell pel qual els hem fet venir i això pot ajudar molt. A casa tots els partits són capitals. Ens ha de ser igual quin rival vuingui a casa: hem de buscar els tres punts com sigui." 

Calero es perdrà el partit, encara afectat per l'esquinç que es va fer contra els vallecans. Manolo no vol exigir més del compte a Cabrera, que surt de lesió al soli, i Kumbulla, que ha jugat dos partits amb Albània a la Lliga de les Nacions, però s'espera que puguin jugar. A dalt, expectació pel possible debut de Naci Ünüvar, que ha d'aportar imaginació i desequilibri al davant.

"Ünüvar és diferent, pot desbordar per dins i per fora. És un perfil diferent que ens pot anar molt bé."

L'Alabès ocupa ara mateix la sisena plaça després de sumar dues victòries (una d'elles, a Anoeta). L'entrenador de l'Espanyol ha quedat ben advertit del que pot fer el conjunt de Luis García Plaza.

"És un equip que arriba bé a l'àrea, que fa centrades, amb força jugadors davant de la pilota. Són treballats i intensos i serà un partit molt complicat. Per nosaltres tots els partits són finals, de cara al grup i de cara a la nostra gent. I a nivell de moral i de seguretat et pot ajudar bastant."

Anar al contingut