Espanyol

Manolo González entrenarà l'Espanyol a Primera

El club blanc-i-blau confirma el tècnic de l'ascens per una temporada més una altra d'opcional

Redacció Esport3Actualitzat

Manolo González va arribar a l'Espanyol fa prop d'un any per fer-se càrrec del filial i, per circumstàncies esportives, s'ha trobat portant el primer equip de l'Espanyol a Primera. Durant les hores posteriors a l'ascens, els responsables del club es resistien a confirmar la continuïtat del tècnic gallec. El conseller delegat Mao Yé, en declaracions a Catalunya Ràdio, admetia que "és una de les opcions, però hem d'analitzar-ho tot amb calma". 

Finalment, la bona feina de González en els dos mesos que ha estat al capdavant del primer equip sembla que ha acabat convencent. A més d'aconseguir l'objectiu, ha aconseguit l'adhesió dels jugadors i és ben vist pels aficionats.

Tot s'ha desbloquejat en una reunió que va mantenir aquest dimarts González amb el director esportiu de l'entitat, Fran Garagarza, que ha donat el vistiplau a la seva continuïtat, amb una revisió del seu contracte, que serà d'una temporada més una altra d'opcional. La seva presentació oficial serà aquest dijous, a les 12 del migdia.   

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut