Espanyol

Manolo González: "El suport dels socis i aficionats ens portarà a la victòria"

El partit d'anada a El Molinón contra l'Sporting va acabar amb victòria per la mínima de l'Espanyol

Redacció Esport3Actualitzat

L'Espanyol prepara amb molta cura el partit de tornada que es jugarà dijous al Stage Front Stadium contra l'Sporting de Gijón. L'equip, que va guanyar en l'anada per 0 a 1, vol seguir mostrant la seva millor versió de la temporada. En prèvia del partit el tècnic perico, Manolo González, ha deixat clar que el seu únic objectiu ara mateix és fer pujar l'Espanyol a Primera Divisió.

"Sortirem a guanyar com sempre i sabent que juguem a casa. Anem a buscar el partit, no crec en una altra manera de jugar, i a guanyar com sigui."

"Arribem amb la ment freda i repetint el que vam dir quan va acabar el partit de El Molinón. Serà un partit contra un molt bon rival i equip, i hem d'estar al nivell que toca per passar l'eliminatòria"

De la convocatòria cau el capità Sergi Gómez per un partit de sanció per encarar-se amb la graderia després de veure volar un parell d'ampolles d'aigua; també cau Pol Lozano amb molèsties.

"Gómez és una baixa sensible perquè, quan li ha tocat jugar, ha estat a un molt bon nivell i ho ha fet bé. Però al final són circumstàncies que no podem controlar."

Manolo González, optimista

"Arribem mentalment bé i forts al play-off. És el millor moment des que sóc entrenador de l'Espanyol a nivell de grup."

"És un partit difícil, contra un molt bon rival i equip. Per guanyar, hem d'estar al nivell que toca per passar l'eliminatòria."

El tècnic blanc-i-blau també confia en l'empenta del públic: el jugador número 12

"El públic és fonamental i sempre ho he dit: si algú no ha fallat mai són els socis i aficionats."

"Demà aniran a mort amb nosaltres. Ens ajudaran com en el dia de l'Albacete. Sense ells perdem molta força i sé que, estant aquí, l'equip anirà el doble. El seu suport serà determinant per a la victòria."

Santiago Homenchenko celebra la classificació de l'Oviedo a la final per l'ascens (EFE)

L'Oviedo, el següent rival 

L'Espanyol ja sap que si elimina l'Sporting de Gijón en la tornada de les semifinals del play-off d'ascens s'haurà de jugar el retorn a Primera contra l'altre equip asturià, l'Oviedo, que ha guanyat l'Eibar per 0 a 2. 

La victòria dels asturians és una bona notícia per a l'Espanyol, que tindrà a favor el factor camp.

Anar al contingut