El futur de Chelsea i Manchester City, en l'aire (Europa Press
Futbol

Manchester City i Chelsea podrien ser expulsats de la Premier League

El rotatiu "The Sun" avança que els dos clubs han sigut avisats que rebran una greu sanció si són considerats culpables de trencar el "fair-play" financer

Redacció Esport3Actualitzat

Dos dels grans transatlàntics de la Premier League, Manchester City i Chelsea, han estat avisats que poden ser expulsats de la Premier League si són trobats culpables de violar les regles del "fair-play" financer, segons afirma el diari "The Sun"

El City, campió d'Anglaterra i d'Europa ara mateix, està acusat des del febrer del 2023 de fins a 115 possibles irregularitats. El judici va per llarg: es possible que el jurat independent comenci a estudiar el cas a la tardor i no s'espera un veredicte fins a finals de la temporada 2024-25

A la llista de possibles sancionats també hi entra el Chelsea, en aquest cas per presumptes irregularitats comeses durant l'època de Roman Abramovich al capdavant de l'entitat. El club londinenc, presumptament, hauria efectuat pagaments a agents de jugadors que no apareixen als comptes oficials. 

La Premier League no es pren de broma les infraccions: en els darrers mesos, l'Everton ha perdut 6 punts i el Nottingham Forest, 4, per casos d'irregularitats financeres.

Anar al contingut