Moment de la falta d'Eric Garcia que ha suposat la seva expulsió (Reuters)

La jugada que ha decidit el partit: errada de Ter Stegen i expulsió d'Eric Garcia

El conjunt blaugrana ha tingut un inici per oblidar a l'estadi Lluís II, on s'ha quedat amb un menys i ha rebut un gol en contra en el primer quart d'hora
Redacció Esport3 Actualitzat

El Barça de Hansi Flick no ha tingut l'inici esperat a la Lliga de Campions. Els blaugranes volien allargar el seu bon estat de forma a la Lliga, però tot s'ha esvaït al minut 10 de partit. Mala passada de Marc-André ter Stegen a Eric Garcia, que no ha pogut controlar la pilota i s'ha vist obligat a cometre una falta per evitar el primer gol del partit.

Els dos centrals, Iñigo Martínez i Pau Cubarsí, estaven oberts per facilitar la sortida de pilota, motiu pel qual el jugador del Mònaco tenia via lliure de cara a la porteria de Ter Stegen. En un primer moment, el col·legiat ha ensenyat targeta groga al defensa de Martorell, però ha rectificat immediatament i li ha acabat mostrant la vermella

Eric Garcia havia estat titular a Mònaco per l'absència de Dani Olmo. El de Martorell entrava a l'onze com a pivot defensiu, ocupant la posició que en els últims partits havia estat per a Marc Casadó. Amb l'expulsió de Garcia, el Barça havia d'afrontar ni més ni menys que 80 minuts amb un jugador menys.

Les coses, però, han empitjorat per als blaugranes que, poc després, han vist com el Mònaco inaugurava el marcador amb una acció de Maghnes Akliouche. La defensa del Barça ha estat molt passiva davant la jugada de l'atacant local i Ter Stegen no ha pogut evitar el primer gol de la nit.

Abans del descans Lamine Yamal ha fet l'empat amb una gran acció individual. Però en el segon temps, Ilenikhena (71') ha sentenciat per als monegascos.


Resum del Mònaco-Barça (2-1)

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut