Hernández Maeso, durant un partit.
Hernández Maeso, en una imatge d'arxiu (Europa Press)
Futbol

Madridisme avergonyit pel robatori a l'Almeria

Alguns periodistes de mitjans madrilenys reconeixen les errades arbitrals i consideren que tindrà efectes negatius a llarg termini

Redacció Esport3Actualitzat

L'actuació arbitral d'Hernández Maeso durant el Reial Madrid-Almeria ha provocat una allau de reaccions en el món del futbol. També en els mitjans i periodistes de la capital de l'Estat, que han fet diverses piulades en què reconeixen la contundència de les errades arbitrals i del VAR i les conseqüències que pot tenir. 

"Un partit per a la llegenda negra"

Així de contundent ha estat Aldredo Relaño, exdirector del diari AS. Segons Relaño: "És un partit per a la llegenda negra del Madrid, però d'aquí 30 anys. Tant han atacat des de Reial Madrid TV Hernández Hernández, que ara s'ha estovat. Hernández Maeso es podria haver abstingut d'intervenir perfectament, que és el que faria qualsevol persona raonable perquè no hi ha res clar. Això al Madrid no li costa 3 punts, li costa el prestigi. Estic fart d'escoltar coses com aquestes al cap dels anys i s'exagera. Això alimenta els antimadridistes durant molt de temps."

"El Madrid no necessita un arbitratge així per guanyar"

 

Anar al contingut