L'única salvació de Joao Félix
El retorn del "menino" al Chelsea no està sent senzill (Reuters)
Futbol

L'única salvació de Joao Félix al Chelsea

Així els hi va als Joaos després de la seva etapa al Barça

Redacció Esport3Actualitzat

Lluny queden ja els titulars il·lusionants protagonitzats pels "Joaos" a can Barça. Els dos jugadors portuguesos que van intentar revolucionar, sense èxit, l'equip de Xavi Hernàndez. Com els hi va després del seu pas pel Barça? Un a Londres i l'altre a l'Aràbia Saudita.

Joao Félix està intentant fer-se un lloc al Chelsea. El jugador de 24 anys hi va arribar condicionat pel traspàs de Conor Gallagher a l'Atlètic de Madrid. Uns 50 milions d'euros per l'operació planen sobre el retorn de Joao Félix a Londres, unes xifres que reivindiquen titularitat.

Una presència a l'onze inicial molt cara. I és que Félix ha jugat 108 minuts en 4 partits. Amb un rival clar en la seva posició, corroborat pel tècnic del Chelsea, Enzo Maresca, que ha situat Cole Palmer, l'estrella de l'equip, en la mateixa posició que Joao Félix: migcampistes ofensius.

Palmer, precisament, ha estat el protagonista de la victòria aquest dissabte del Chelsea davant del West Ham.


Per tant, l'exblaugrana lluita per un lloc amb qui és el líder de l'equip, que a 21 anys va marcar 25 gols i va fer 15 assistències la temporada passada. 40 partits com a titular, una titularitat que Joao Félix haurà de competir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joa?o Fe?lix (@joaofelix79)

 

Quina és l'escletxa per al portuguès? Doncs que Palmer no jugarà a Europa. Maresca l'ha exclòs de la Conference League per estalviar-li tanta càrrega de partits i, per tant, és previsible que Joao Félix guanyi minuts en aquesta competició europea.

Joao Félix té el repte d'explotar davant rivals com el Gent, el Panathinhaikos, el Noah, el Heidenheim, l'Astana i el Shamrock Rovers.

El nou paradigma de Cancelo

Joao Cancelo, per la seva banda, ha començat amb bon peu a l'Al-Hilal de l'Aràbia Saudita. Amb competicions de nivell poc comparable, el portuguès ex del City, Bayern i Barça s'hi ha lluït amb un bon gol contra l'Al-Rayyan a la Champions asiàtica. De company hi té l'exblaugrana Malcom.

 

De moment només ha jugat 2 partits, però celebra a les xarxes socials el que és la seva nova casa i el seu nou salari: 20 milions nets.

ARXIVAT A:
Joao Félix
Anar al contingut