L'Uni Girona celebra el títol de Lliga amb els seus aficionats

L'Uni Girona ha volgut celebrar aquest dimecres el títol de la Lliga Dia amb la ciutat de Girona. Les gironines van guanyar diumenge el Perfumerías Avenida i van pujar al podi per segon cop en les deus temporades a l'elit
Actualitzat

L'autocar ha sortit de Fontajau amb tot l'"staff" tècnic i les jugadores, fins a la plaça del Vi. L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, les ha rebut al seu despatx, molt orgullosa del títol i de l'èxit de l'esport gironí: "Vam poder gaudir d'un espectacle extraordinari. Una reivindicació de com d'interessant és l'esport femení i de com necessiten el suport de les administracions". També ha confirmat que donaran tot el suport necessari perquè l'equip arribi a jugar a Europa: "L'Uni haurà de participar a l'Eurolliga i tots haurem de fer el possible perquè això sigui possible".

Davant de molts aficionats que estaven esperant, les jugadores i l'"staff" han sortit al balcó per fer els parlaments. L'alcaldessa ha obert el torn de paraula, i després ha parlat el president del club, Cayetano Pérez. La primera jugadora a agafar el micro ha sigut la capitana, Rosó Boch, molt satisfeta del títol aconseguit: "Han sigut dos anys molt durs, però per fi ho hem aconseguit, per fi la tenim aquí". La plaça ha començat a cridar: "La Roso serà sempre nostra".

Gironins i membres del club són conscients que no totes les jugadors continuaran l'any que ve, com han dit membres de l'"staff", "perquè el club no pot arribar a les ofertes que tenen". Núria Martínez, Laia Palau, Bea Sánchez, Gabi Williams, Keisha Hampton, Helena Oma... S'han anat passant el micro per mostrar la seva felicitat i tot el suport de l'afició.

Una ampolla de cava ha tancat aquesta celebració. Ara és moment de descans i de gaudir d'unes merescudes vacances.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut