L'Uni Girona derrota el Perfumerías Avenida (73-65) i es proclama campió de la Lliga Dia

Les gironines han tornat a derrotar el Perfumerías Avenida, de Salamanca, al segon partit de la final. Les d'Èric Surís han guanyat el totpoderós equip castellà per 73 a 65
Víctor Lavagnini Actualitzat

L'Spar Citylift Girona s'ha proclamat campió de Lliga. 

Ho han tornat a fer i contra pronòstic: l'Spar CityLift Girona ha aixecat la segona Lliga femenina en les seves deu temporades a l'elit, i després de tres finals consecutives perdudes contra el Perfumerías. L'equip d'Èric Surís ha fet valer el factor Fontajau, remuntant 12 punts al segon quart, amb problemes en atac i en el rebot.

Una excel·lent defensa a la represa ha capgirat el ritme del partit a favor de les catalanes. Un parcial de 9 a zero després d'aquest triple de Hampton ha encarrilat el títol. L'equip de Salamanca només ha fet 7 punts al tercer quart.

Les de l'Uni sabien que avui era el dia, han capturat 10 rebots ofensius a la segona part i no han deixat escapar el títol. Han arribat a guanyar de 14 punts i no han donat opcions al gran rival, en unes finals que ja són clàssiques del bàsquet femení. 73 a 65. La temporada vinent, l'Spar City Lift hauria de jugar, si hi ha prou suport econòmic, la segona Eurolliga de la seva història.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut