Luis Enrique atén els mitjans abans del PSG-Lorient
Luis Enrique atén els mitjans abans del PSG-Lorient (Reuters)
futbol

L'última polèmica de Luis Enrique: "Ets el prototip de jugador que detesto"

Le Parisien desvela les dures paraules que l'asturià va dirigir a Verratti abans d'abandonar el club

Redacció Esport3Actualitzat

Amb 30 anys i 11 temporades al PSG, el futbol de Marco Verratti s'acostava a una fase d'estancament. Com sempre que abaixava el rendiment a la capital francesa, això tenia un efecte immediat en la seva reputació: el retorn de les crítiques relacionades amb la seva agitada vida extraesportiva. Luis Enrique, el nou encarregat de pilotar la nova etapa dels parisencs, no va ignorar aquests antecedents i el va incloure a la llista de descartats.

No obstant, una cosa és formar part de la llista negra i una altra és que t'acomiadin amb les paraules que Le Parisien atribueix a l'exseleccionador espanyol: "Ets el prototip de jugador que detesto". Si el missatge tenia l'objectiu d'empènyer l'internacional cap a la porta de sortida, ho va aconseguir. Verratti, antic objectiu del Barça, va marxar traspassat a l'Al-Hilal del Qatar per 50 milions d'euros.

És la darrera polèmica amb Luis Enrique de protagonista, criticat al país gal per la irregular dinàmica de l'equip en l'enèsim projecte de Nasser al-Khelaïfi i per la controvertida resposta sobre el conflicte entre l'RFEF i les jugadores.

Anar al contingut