L'Espanyol celebra un gol en l'últim matx de Lliga (EFE)
Espanyol

L'última oportunitat de l'Espanyol per assolir una plaça europea passa pel partit davant l'Atlètic de Madrid

Els de Rubi volen esgotar les opcions matemàtiques que els permetin arribar a competició europea. L'entrenador blanc-i-blau ha convocat 19 futbolistes. Naldo i Rosales tornen després d'una lesió i Granero torna després de la sanció. Lluís López, Semedo i Àlex López són baixa respecte a la llista del partit al camp del Betis

Actualitzat

Mentre que l'Atlètic de Madrid està a un punt de resoldre la seva condició de subcampió de la Lliga per segon any seguit, l'Espanyol encara la seva última ocasió de creure en Europa, en el duel d'aquest dissabte al RCDE Stadium (a les 16.15), molt més transcendent per al bloc local que per al visitant.

L'Espanyol afronta aquest partit contra l'Atlètic com l'última oportunitat per aferrar-se a la lluita europea i també com una ocasió d'oferir un gran espectacle a la seva afició en el penúltim xoc a casa del curs, davant un rival potent.

El quadre català acumula sis partits sense perdre. Està en una bona dinàmica de resultats, encara que quatre empats i dues victòries no li han permès assaltar amb prou autoritat els llocs alts de la taula. Guanyar els blanc-i-vermells és el seu últim tren matemàtic per aconseguir-ho.

En les últimes cinc visites de l'Atlètic de Madrid al RCDE Stadium, el balanç està totalment equilibrat: dues victòries i dues derrotes per a tots dos conjunts, a més d'un empat. En la temporada passada, la 2017-18, l'Espanyol va sumar els tres punts gràcies a un 1-0, obra de Sergio García en el minut 88.

D'altra banda, l'entitat catalana presentarà la nova samarreta per a la campanya 2019-20 durant aquest compromís. L'equip lluirà l'equipació, el disseny de la qual es desconeix, en el mateix partit. El club pretén així aprofitar la notorietat d'aquest partit i la seva projecció internacional, amb la presència de l'extrem xinès Wu Lei.

Per la seva banda, el conjunt blanc-i-vermell ja ho té tot pràcticament fet en aquesta Lliga. Sense opció de guanyar-la matemàticament des de dissabte passat, tot i que les seves possibilitats ja eren mínimes des que va perdre al Camp Nou, ja té lligada la segona plaça llevat d'una caiguda inesperada: a falta de tres jornades, suma nou punts més que el Reial Madrid.

Anar al contingut