Jutglà celebrant un gol amb el primer equip del Barça

L'últim favor que el Barça espera de cinc dels seus ex: Jutglà, Coutinho...

El club es va assegurar pessigades de les futures vendes d'alguns futbolistes amb passat culer que poden canviar d'aires
Redacció Esport3 Actualitzat

Les delicades finances del Barça poden rebre un bàlsam addicional aquest estiu: confien treure profit dels traspassos que puguin protagonitzar alguns dels seus ex. En el seu dia el club es va reservar un percentatge de les futures vendes d'alguns futbolistes amb passat culer. Alguns d'ells poden canviar d'aires properament:

  • Ferran Jutglà (10% d'una futura venda): l'osonenc ha signat una temporada notable al Bruges belga i el Benfica va darrere seu.
  • Malcom Oliveira (7,5% d'una futura venda): probablement, l'exblaugrana que més s'ha revaloritzat enguany. S'apunta que deixarà el Zenit amb destí a un dels rics de la Premier.
  • Jean-Claire Todibo (20% d'una futura venda): amb 23 anys, el central del Niça ha assolit la maduresa i atrau els millors equips de les grans Lligues.
  • Ilaix Moriba (10% d'una futura venda): la seva polèmica marxa de la Masia per 16 milions d'euros no ha estat bon negoci per al Leipzig, que l'ha cedit dos anys consecutius al València. Ara, el migcampista pot abandonar Alemanya via venda.
  • Philippe Coutinho (50% d'una futura venda): el brasiler arrossega l'etiqueta de ser el traspàs més car de la història del Barça. Com que a l'Aston Villa tampoc ha recuperat la millor versió, torna a estar al mercat.

Centrals francesos en venda

A banda, el club confia poder col·locar definitivament altres futbolistes amb contracte que aquest curs han jugat cedits a l'estranger. És el cas dels francesos Umtiti i Lenglet, que han mostrat un bon rendiment al Lecce i Tottenham, respectivament. Les últimes informacions apunten que el club londinenc estaria disposat a pagar 5 milions per quedar-se en propietat l'ex del Sevilla.

Sortides que han d'assegurar les inscripcions dels fitxatges que només resten pendents d'anunci oficial: Iñigo Martínez, Ilkay Gündogan i Vitor Roque.

A l'abril, l'Sporting de Portugal ja va abonar els 7 milions de l'opció de compra obligatòria per Trincao.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut