Luis Suárez celebrant el seu gol contra l'Atlètic de Madrid (Reuters)

Luis Suárez arriba endollat a la cita europea

El davanter blaugrana ha sigut determinant per encaminar el Barça cap al títol de Lliga amb dos gols decisius. Davant el Manchester United, afrontarà la seva gran assignatura pendent
Jordi Grau Actualitzat
TEMA:
Luis Suárez

Dimarts va evitar una derrota a Vila-real amb un golàs en l'últim sospir i dissabte va obrir la porta de la victòria contra l'Atlètic de Madrid amb un xut enroscat impossible per a Jan Oblak. Amb els tres punts davant els "matalassers", el Barça s'acosta més a una Lliga que caurà tard o d'hora pel seu propi pes.

"Queden alguns partits i el fet que tinguem partits de Champions és una dificultat afegida, però hem donat no un sinó dos passos endavant", diu amb un mig somriure Luis Suárez. Li pregunten per la Lliga, però té la mirada posada en la Champions. Amb el repte d'enterrar d'una vegada per totes el seu gol a Roma, l'últim que ha fet a Europa lluny del Camp Nou, ja fa tres anys i mig.

Suárez, juntament amb Leo Messi, serà el principal argument ofensiu d'un Barça que encara no sap què és guanyar a Old Trafford en partit oficial. És possible que Ousmane Dembélé viatgi a Manchester, però difícilment tindrà un paper protagonista a l'anomenat "Teatre dels somnis".

ARXIVAT A:
Luis Suárez
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut