Luis García durant la seva etapa a la banqueta de l'Espanyol (Europa Press)
Futbol

Luis García formarà part del cos tècnic de Tintín Márquez a la selecció de Qatar

L'asturià, tècnic de l'Espanyol fins fa poques setmanes, acompanyarà a la banqueta un altre exentrenador blanc-i-blau

Redacció Esport3Actualitzat

Luis García, entrenador de l'Espanyol fins fa poques setmanes, ja ha trobat una nova feina. El tècnic asturià, destituït a principis de novembre pels mals resultats, formarà part del cos tècnic de la selecció de Qatar, que encapçala el també exentrenador blanc-i-blau Tintín Márquez.

El fitxatge de Luis García per la selecció del golf Pèrsic era un secret de domini públic des de feia dies, i ha estat el mateix entrenador qui ha fet oficial la notícia a través de les xarxes socials:

"Molt feliç d'explicar-vos que formaré part del cos tècnic de la selecció nacional de Qatar per a la Copa d'Àsia 2024. Molt agraït a la Federació de Qatar i sobretot feliç de compartir aquesta increïble experiència amb el millor: Tintín Márquez."

Com bé indica Luis García, el seu primer desafiament serà la disputa de la Copa d'Àsia, que es jugarà al gener i en què Qatar exercirà de local.

Per a Tintín Márquez també serà el primer repte com a seleccionador. El tècnic català, amb una trajectòria molt lligada a l'Espanyol, havia entrenat durant els últims anys l'Al-Wakrah. A principis de mes va deixar el club qatarià per acceptar la proposta de la selecció, on va agafar el relleu de Carlos Queiroz.

Anar al contingut